OM OS

Den Foreningen: Spiritistisk Association Allan Kardec blev grundlagt den 1. april 2014 i København (adresse den gang: Kroghsgade 3 2100 Østerbro) af tre brasilianske kvinder der har boet i Danmark i mange år.


AEAK er med til at kaste lys over og bringe viden om spiritismen til Niels Bohr, Hans Christian Andersen og Tycho Brahe´s Danmark.
Foreningen baserer sine lærer om Jesus evangeliet samt Allan Kardecs værker og er med til at sprede spiritismens budskab i Danmark.

Foreningen har valgt Humberto de Campos som husets åndelige protektor.


Humberto de Campos var en brasilianske forfatter og jornalist født i 1886. Han var også medlem af den berømte brasilianske litteratur akademi.


Da Humberto de Campos diskarnerede, altså døde i 1934, blev han en del af Emmanuels team. (Emmanuel var åndelige guide), Humberto de Campos blev kendt i den spiritistiske bevægelse efter sin døde, fordi han forfattede forskellige spiritistiske bøger igennem automat skrift.


I år 2024 fejrer vi foreningens 10 års eksistens. Vi har flere medlemmer og fortsætter vores rejser gennem den spiritistiske lære gennem vores studiegrupper, foredrag, sociat arbejde og spirituelle behandlinger.
Vi formidler den moralske transformation gennem spiritismen.


Endnu engang velkommen til AEAK !