Dansk
Português
Foreningen: Spiritistiske Association Allan Kardec           
Forside
Om Spiritismen
Om os
Aktiviteter
Kontakt
Om os 

Vores historie

Den Foreningen: Spiritistisk Association Allan Kardec blev grundlagt den 1. april 2014 i København (adresse: Kroghsgade nummer 3 Østerbro) af tre brasilianske kvinder der har boede i Danmark i mange år.

 AEAK er med til at kaste lys over og bringe viden om spiritismen til Niels Bohr, Hans Christian Andersen og Tycho Brahe´s Danmark. 
Foreningen baserer sine lærer om Jesus evangeliet samt Allan Kardecs værker og er med til at sprede spiritismens budskab  Danmark.

Foreningen har valgt Humberto de Campos som husets åndelige protektor. 
Humberto de Campos var en brasilianske forfatter or jornalist født i 1886. Han var også medlem af den berømte brasilianske litteratur akademi.
Da Humberto de Campos diskarnerede, altså døde i 1934, blev han en del af Emmanuels team. (Emmanuel var Francisco Xaviers åndelige guide, og Francisco Xavier er en meget berømte brasilianske medie som diskarnerede i 2002). Humberto de Campos blev kendt i den spiritistiske bevægelse efter sin døde, fordi han forfattede forskellige spiritistiske bøger igennem automat skrift. 

I år 2018 fejrer vi foreningens 4 års eksistens. Vi har flere medlemmer og fortsætter vores rejse gennem den spiritistiske lære gennem vores studiegrupper, foredrag, sociat arbejde og spirituelle behandlinger.
Vi formidler den moralske transformation gennem spiritismen.

Endnu engang velkommen til AEAK !

Humberto de Campos